furnirab@hotmail.com +389 70 875 092

Креирајте го својот дом со нас - комфор и ексклузивен стил

Уредете го својот простор со наша помош и препораки.
Искористете ги нашите производи и услуги и препораките од нашиот тим професионалци.

За нас

Furnir AB е компанија со богато искуство во производството на мебел, од самиот почеток на својата работа во 2005 година. Од тогаш, ние сме посветени на создавање на квалитетни и елегантни решенија, приспособени според потребите и стилот на нашите клиенти. Во нашата работа се држиме до највисоките стандарди на квалитет, што гарантира дека нашите производи се долготрајни и функционални.

Освен производство на мебел, Furnir AB има успешна соработка со партнери во Турција, што ни овозможува да ги задоволиме потребите на нашите клиенти со најновите трендови и иновации.

Нашата компанија нуди и услуги за кроење и кантирање на плочести материјали, што значи дека сме во можност да одговориме на сите вашите потреби за обработка на дрвени материјали.

Во секој аспект на нашата работа, се трудиме да се придржуваме до високи стандарди на квалитет, да бидеме иновативни и да нудиме нашите услуги и производи по конкурентни цени.

Услуги

Производство и продажба на ексклузивен мебел

Ексклузивен мебел кој го трансформира вашиот простор во домот од Вашите соништа - произведен со прецизност и внимание. Застапници сме на неколку брендови од Турција.

Продажба и монтажа на медијапански врати

Зачувајте го стилот на вашиот дом со нашите квалитетни медијапански врати, достапни во различни бои и дизајни.

Услуги за кроење на плочести материјали

Нашите професионални услуги за кроење на плочести материјали ќе Ви овозможат да ги добиете точно наречените димензии за персонализирано решение при обработка на дрвени материјали.

Креирајте го својот дом со нашите решенија

Креирајте совршен удобен простор со нашите решенија, изработени од квалитетни материјали за незаборавен стил и комфор. Нашите производи се разработени со фокус на комфорот, со ексклузивен стил и квалитетен дизајн. Посветени сме да креираме мебел што ги задоволува потребите и очекувањата на нашите клиенти.

Наши проекти

Контактирајте нè

Адреса:

с.Врапчиште Гостивар

Email:

furnirab@hotmail.com

Телефон:

+ 389 70 875 092

Loading
Your message has been sent. Thank you!